Ulei din seminte de struguri – 100ml – Mayam

  • Livrare rapida!

    Primesti produsele in 3 zile lucratoare!
  • Retur 30 zile!

    Politica de returnare!
  • Autenticitate!

    Vindem doar produse 100% autentice!
  • Shopping securizat!

    Datele tale sunt protejate!

12.00 lei

Specificatii

ProducatorMayam;       | Greutate-100 ml |     ;  TVA  19% inclus in pret;
Pret de livrare: 17 lei;     Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei;     Timp de livrare: 24-48h;
Este un ulei ușor, penetrant, o sursă bogată de compuși fenolici și acid linoleic cu proprietăți de regenerare și restructurare cutanată. Emolient, antioxidant și nutritiv, aduce beneficii pielii și părului deopotrivă.

Descriere

Ulei din semințe de Struguri – descriere, recomandări

Uleiul extras din semințele de struguri are un conținut ridicat de acid linoleic și compuși fenolici, este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de ten fiind un ulei ușor, non-gras. Este apreciat pentru proprietățile de regenerare a pielii, ajută la menținerea hidratării, luptă împotriva radicalilor liberi și a îmbătrânirii cutanate.

Metoda de obținere: extragere din semințe de struguri, urmată de rafinare

Proprietăți organoleptice: lichid clar, culoare galben-verzuie, vâscozitate redusă, miros neutru

Pe piele: absorbție bună, senzație uscată

Ingrediente (INCI): vitis vinifera seed oil

Proprietățile uleiului de struguri

  • regenerator, hrănește pielea în profunzime
  • antioxidant, luptă eficient împotriva radicalilor liberi
  • emolient, înmoaie pielea, contribuie la menținerea hidratării și elasticității pielii
  • nutritiv al fibrei capilare

Mod de utilizare în cosmetică-ulei din seminte de struguri

  • este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel mixt sau gras
  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • aplicat pe păr, în special pe vârfurile uscate, deteriorate
  • combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, pentru masaj facial sau corporal
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și seruri de îngrijire a tenului
  • ca ingredient pentru creme, balsamuri, lapte sau unt de corp
  • ca ingredient pentru prepararea de măști, creme și balsamuri de păr


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, de preferință sub 19°C, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

Informații suplimentare

Afectiuni

Brand

0.0/5
0 reviews
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei din seminte de struguri – 100ml – Mayam”

S-ar putea să-ți placă și…